Közösséget építünk

"Szép karácsonyt minden gyermeknek" - Adományokat gyűjtenek a legfiatalabbaknak

2016. november 29.

A Civilek a Palotanegyedért Egyesület, a H13 Diák és Vállalkozásfejlesztési Központ, valamint a Józsefvárosi Nagycsaládosok Egyesülete a Józsefvárosi Önkormányzat védnöksége alatt idén ismét megrendezi a „Szép karácsonyt minden gyermeknek” akciót, amelyhez adományokat várnak a kerületiektől.

Az akció keretében 2016. december 16-án, pénteken, a H13 Diák és Vállalkozásfejlesztési Központban vendégül látnak, műsorral és kézműves foglalkoztatással készülnek és megajándékoznak 70 olyan józsefvárosi gyermeket, akik nagycsaládban élnek. A cél, hogy minél több gyerek élvezze az ünnep meghittségét, az önfeledt játék örömét, az ünnepi fények és illatok kavalkádját és az ajándékbontás izgalmát. Mindehhez kérik a józsefvárosiak segítségét! 

Gyűjtőpontokon várják, hogy a helyiek leadják a gyerekeknek szánt ajándékokat, amely lehet új vagy újszerű állapotban lévő játék vagy könyv, 3- 12 éves fiúk vagy leányok számára. Az így összegyűjtött ajándékokat a szervezők a rendezvényen átadják a meghívott gyermekeknek. 

Gyűjtőpontok:

H13 (Bp. VIII. Horánszky u. 13.)

Vörösmarty Gimnázium (Bp. VIII. Horánszky u. 11.)

ELTE Trefort Gyakorló Iskola (Bp. VIII. Trefort u. 8.)

Széchenyi István Gyakorló Kereskedelmi Szakközépiskola (Bp. VIII. Vas u. 9-11.)

Molnár Ferenc Magyar–Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola (Bp. VIII. Somogy Béla u. 9-15.)

Kapcsolattartó: Vass László. Tel.: 20/9588779; e-mail: info@cape.hu 

A szervezők köszönik a nagylelkű adakozók segítségét.

« vissza