Újjáépülő Palotanegyed

'Világos kapualjak' - Pályázati felhívás kerületi társasházaknak

2016. december 28.

Józsefváros önkormányzata Világos kapualjak névvel pályázati lehetőséget hirdet kerületi társasházak számára. A pályázat keretén belül a városvezetés bővíteni szeretné a közvilágítás körét, elősegítve ezzel a társasházak kapubejáratainak megvilágítását, továbbá támogatja a bejárati kapuk felújítását. A döntés célja a közbiztonság növelése és a kerület további szépítése.

Az önkormányzat az elmúlt években – és a jövőben is – kiemelkedően támogatja a kerületi társasházak megújítását, ezt a tendenciát kívánja tovább erősíteni a jelenlegi pályázattal. Az új felhívás szerint a kerületi társasházak lehetőséget kapnak, hogy legfeljebb 50.000 forint vissza nem térítendő támogatást igényeljenek a ház kapubejárata fölötti mozgásérzékelő világítótest beszerzési és beszerelési költségeinek finanszírozására, és további, legfeljebb 400.000 forint vissza nem térítendő támogatást a kapu felújítására: így összesen 450.000 forint igényelhető a két munkálat együttes elvégzéséhez.

A pályázatok zárt borítékban folyamatosan benyújthatók „Világos kapualjak” pályázat megjelöléssel postai úton, vagy személyesen a Józsefvárosi Polgármesteri Hivatal Gazdálkodási Ügyosztályának titkárságán (1082 Budapest, Baross utca 63-67. III. emelet 315).

A pályázattal kapcsolatban további információ a Józsefvárosi Polgármesteri Hivatal Gazdálkodási Ügyosztályától kérhető a 459-2595 telefonszámon, illetve ügyfélfogadási időben személyesen (1082 Budapest, Baross utca 63-67. III. emelet 315.).

« vissza