Palotanegyedi mindenes

A Palotanegyed társasházai pályázhatnak

2015. május 7.

Pályázatot hirdetett Józsefváros önkormányzata a palotanegyedi társasházak belső udvarainak közösségi helyszínként való kialakítására az „Európa Belvárosa Program II. ütem” keretében. A kép illusztráció.

A pályázat célja, hogy a társasházak belső udvarai a lakók bevonásával és tevékeny részvételével újuljanak meg. Az elbírálás során fontos szempont, hogy mind a kivitelezés, mind a tervezés a tulajdonosok aktív részvételével valósuljon meg.

 

A „Belsőudvar Program” rendelkezésére álló fedezet összege bruttó 1,5 millió forint fővárosi támogatás, ehhez a pályázó társasháznak legalább a teljes költség 50 százalékát kell önrészként biztosítania. A megvalósítás határideje 2015 év vége. A pályázat keretében elnyerhető támogatás mértéke legfeljebb bruttó 750 000 forint, de legalább 250.000 forint.

 

Pályázni az űrlap kitöltésével és benyújtásával lehet, ami a részletes felhívással együtt letölthető a www.jozsefvaros.hu oldalról, illetve papíralapon beszerezhető a Főépítészi Irodán illetve a Rév8 Zrt-nél (Polgármesteri Hivatal, Baross u. 63-67.).

 

A beadási határidő 2015. június 19.

 

A dokumentáció személyesen a Rév8 Zrt. címén adható be (Polgármesteri Hivatal, Baross u. 63-67., III. emelet, 314-es szoba).

 

A pályázat elbírálásának határideje 2015. július 6.

 

A pályázattal kapcsolatban további felvilágosítást a Rév8 Zrt. munkatársa, Csete Zoltán tud adni (csete-zoltan@rev8.hu, 459-21-40).


  Forrás: jozsefvaros.hu

« vissza