Kerületi hírek

Aranylakodalmát ünnepelte a Tasnádi házaspár

A kerek évfordulójukat ünneplő kerületi házaspároknak ajándékcsomaggal kedveskedik az idei évtől Józsefváros önkormányzata. A Tasnádi házaspár a közelmúltban ünnepelte házasságkötésük ötvenedik évfordulóját, ebből az alkalomból július 25-én Egry Attila alpolgármester, a Palotanegyed önkormányzati képviselője látogatta meg őket Baross utcai otthonukban.

A Turay Ida Színház bármely előadására beváltható színházjegyet nyújtott át Egry Attila Tasnádi Andrásnak és feleségének. A házaspár nemrégiben ünnepelte házasságkötésük 50. évfordulóját. Az alpolgármester elmondta nekik, hogy az önkormányzat szeretné emlékezetesebbé tenni ezt a szép ünnepet, és egy ajándékkal hozzájárulni a nevezetes évforduló méltóbb megünnepléséhez.
 

 
Az alpolgármester kiemelte a házasság értékteremtő, összetartó erejét, majd további békés és egészségben gazdag éveket kívánt a házaspárnak.
 

 
Tasnádi András és felesége, Edit évtizedek óta józsefvárosi lakosok. Egyetemi éveik alatt szerettek egymásba, az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karának magyar-könyvtár és magyar-török szakos hallgatói voltak. Mindketten nagyon büszkék két fiukra.

Forrás: jozsefvaros.hu

« vissza