Egészség

Februári szűrőszombat a Szent Kozma Egészségügyi Központban

2019. február 4.

Február 23-án, szombaton délelőtt 8 és 13 óra között szűrőszombatot tartanak a Józsefvárosi Szent Kozma Egészségügyi Központban. A vizsgálatokon minden kerületi polgár ingyenesen vehet részt.

 A vezetőség felhívja a lakosság figyelmét, hogy az aktuálisan meghirdetett szűrésre munkanapokon lehet bejelentkezni, a szabad helyek erejéig, azonban a kereslet-kínálat függvényében a nagy számban látogatott szűréseket megismétlik. Több szűrésre történő egyidejű jelentkezésre az időponti sorrend biztosításával nincs lehetőség. Szűrőszombati napokon, az Egészségügyi Központ területén, csak az előzetesen bejelentkezett, ledokumentált, a külső portára leadott névsorban is szereplők, illetve kísérőik tartózkodhatnak, mivel a többi szakrendelés szombaton zárva tart.


Az aktuális szűrővizsgálatok:


Ideggyógyászat (1. emelet) – demencia-szűrés
 
Urológia (4. emelet) – vizeletvizsgálat tesztcsíkkal
 
Gyógytorna (3. emelet) – tartás, testkép vizsgálat
 
Fül-orr-gégészet (5. emelet) – szájüregi daganatok szűrése
 

A szűrővizsgálatok helye:


Budapest VIII. kerület, Auróra u. 22-28. (A Józsefvárosi Szent Kozma Egészségügyi Központ főbejárata a Déri Miksa utca felől közelíthető meg).

 
A szűrővizsgálatokra az alábbi elérhetőségeken lehet jelentkezni: személyesen az Egészségügyi Központ recepcióján; telefonon, a közvetlenül hívható számokon: 06-1-790-4720, 06-1-790-4721, 06-1-790-4722, 06-1-790-4723; a központon keresztül, a 06-1-790-4600 telefonszámon.

 
Ezen a napon az Egészségügyi Központ fent megjelölt szakrendeléseit lehet csak igénybe venni, sem a recepció, sem a telefonközpont nem üzemel ebben az időpontban.


Forrás: jozsefvaros.hu
Fotó: Józsefváros újság/archív

« vissza