Kerületi hírek

Hivatalos: Kocsis Máté indul a 6. számú választókerületben

A Fidesz országos választmánya keddi ülésén döntött a kormánypártok 106 egyéni országgyűlési képviselőjelöltjéről. A budapesti 6. számú – Józsefvárost és Ferencváros egy részét magában foglaló – választókerületben Kocsis Máté józsefvárosi polgármester indul az április 8-ai parlamenti választáson. Az 1. számú – az I. és az V. kerület, valamint a VIII. és IX. kerület egy része – választókerületben Hollik Istvánt jelöli a kormánypárt.

 Készen állnak arra, hogy minden választókerületben a választópolgárok elé lépjenek, a kampányban pedig arra fognak törekedni, hogy azt a politikát folytassák, amellyel közösen sikeressé tették Magyarországot – hangsúlyozta sajtótájékoztatóján Hidvéghi Balázs kommunikációs igazgató. „Szeretnénk megvédeni az eredményeinket, (...) Magyarországot” – mondta. Reményei szerint mindenütt a legjobb jelölteket nevezték meg. Hidvéghi Balázs azt is közölte, az országos listájuk később készül.

Kocsis Máté és Hollik István indul a kerületben
 
A budapesti 6. számú választókerületben Kocsis Máté indul az országgyűlési választáson.
 
 

 
 
A polgármester 2010-2014 között már képviselte kerületünket a Parlamentben. Az év végén lapunknak adott interjúban jelentette be, hogy indul a 2018-as országgyűlési választáson, hogy fontosabb ügyekben is tudja képviselni Józsefvárost, illetve a hasonló adottságokkal rendelkező IX. kerület egy részét.

 

 
A belvárosban, azaz az I. és az V. kerületet, valamint VIII. és IX. kerület egy részét magában foglaló 1. számú választókerületben Hollik Istvánt jelölték.

Forrás: jozsefvaros.hu

« vissza