Kerületi hírek

Józsefváros Kerületi Építési Szabályzatának és Szabályozási Tervének partnerségi egyeztetése

Józsefváros önkormányzata egyeztetésre hívja Józsefváros Kerületi Építési Szabályzatának és Szabályozási Tervének készítése kapcsán a helyi lakosságot, gazdálkodó szervezeteket (VIII. kerületi fiókkal, telephellyel, székhellyel rendelkező intézmények, vállalkozások, szervezetek), területileg érintett civil, valamint valamennyi egyház és elismert vallási tevékenységet végző szervezeteket. A lakossági fórumot október 24-én 16 órától rendezik a Hivatal dísztermében.

 A partnerségi egyeztetés célja, hogy Józsefváros Kerületi Építési Szabályzatának és Szabályozási Tervéről szóló rendelet megalkotásának egyeztetési eljárása során, hatékonyan lehessen biztosítani a minél szélesebb körű véleményezői partnerek bevonását és a rendelet nyilvánosságát. 
 
Az Önkormányzat a partnerek tájékoztatásának elősegítésére a külön tárhelyet biztosít a jozsefvaros.hu oldalon az egyeztetés során keletkező dokumentációk egységes megjeleníthetősége érdekében. 
 
Bejelentkezésre partnerként október 17-ig van lehetőség. A lakossági fórumra október 24-én kerül sor a Hivatal dísztermében (III. em. 300. terem) 16 órától. A témával kapcsolatos észrevételeket, véleményeket november 2-ig várják. 
 
Kapcsolat: 1082 Budapest, Baross u. 63-67. III. emelet 306.- Városépítészeti Iroda, e-mail: partnersegi@jozsefvaros.hu

« vissza