Kultúra
Nyissunk a térre!

Rajzolj, pályázz, győzz! – Idén is lesz Francois Fiedler Gyermekrajz Pályázat

Idén is meghirdették a Francois Fiedler Gyermekrajz Pályázatot, amelyre rajzokat, festményeket várnak a szervezők Budapesti terek és házak témában, a BUDAPEST100 fesztivál keretében. Az ünnepélyes eredményhirdetésre 2018. május 5-én, szombaton, 16 órakor a Gutenberg téren kerül sor.

Az idén ötéves Francois Fiedler Gyermek és Ifjúsági Rajzverseny kiírásában rajzokat várnak a BUDAPESTI TEREK ÉS HÁZAK témában, a BUDAPEST100 fesztivál keretében a Civilek a Palotanegyedért Egyesület szervezésében, 2018. április 27-ig, az alábbi négy korcsoportban:

1) Óvoda

2) Általános iskola alsó tagozat

3) Általános iskola felső tagozat

4) Középiskola

Cél: a budapesti terek és házak bemutatása a pályázó szemével, a pályázók kreativitásának és önkifejezésének az ösztönzése, vizuális kultúra fejlesztése, a kísérletező művészet felfedezése.

Beküldési határidő: 2018. április 27.

Jelentkezési feltételek:

1. A pályamunka A4-es méretben bármilyen technikával (olajfesték, vízfesték, tempera, zsírkréta, ceruza, stb.) készülhet

2. A pályamunkák hátoldalán fel kell tüntetni: a pályázó nevét, korát, az e-mail címét, a kép címét, az iskola, óvoda nevét, ha gyermek, akkor törvényes képviselőjének a nevét, elérhetőségét. Amennyiben a pályázónak még nincsen saját email címe, így a szülő, törvényes képviselő email címe kerül megadásra.

3. A pályamunkákat a következő címre juttassa el: H13 Diák- és Vállalkozásfejlesztési Központ és Művészeti Galéria Budapest 1085 Horánszky u. 13. és elektronikusan az alábbi e-mail címre: bp100cape@gmail.com

A pályaműveket nem áll módunkban visszaküldeni.

A pályázat támogatói:

Budapest100

Civilek a Palotanegyedért Egyesület

Francois Fiedler Art Foundation

H13 Diák-és Vállalkozásfejlesztési Központ és Művészeti Galéria

NaN-art Rajztanoda és Grafikai Műhely

A Francois Fiedler Gyermek és Ifjúsági Rajzverseny ünnepélyes eredményhirdetésre és kiállításra a Civilek a Palotanegyedért Egyesület szervezésében a Palotanegyedben a rendezvénysorozat keretében 2018. május 5-én, szombaton, 16 órakor a 1088 Gutenberg téren kerül sor és május 22-től június 1-ig a H13 Diák-és Vállalkozásfejlesztési Központ és Művészeti Galériában is ki lesznek állítva a válogatott pályaművek (1085 Budapest, Horánszky u. 13.)

Beküldési határidő:
2018. április 27.

Várjuk a minél ötletesebb és szebb pályaműveket! Valamennyi indulónak sok sikert kívánunk!

„Nem a győzelem, hanem a részvétel a fontos!”

A pályázat névadója François Fiedler (1921-2001) nemzetközileg az egyik legelismertebb magyar származású francia művész.

« vissza