Kerületi hírek
A felújítást követően a Magyarországi Református Egyház tulajdonába adja a Józsefvárosban található Károlyi-Csekonics-palotegyüttest a kormány - olvasható a Magyar Közlöny legfrissebb számában.
Folytatódnak az útfelújítások az Európa Belvárosa Program II. negyedik ütemének keretében, ezért december 2-től újabb forgalmi rend változás lépett életbe a Bródy Sándor utca és Puskin utca kereszteződésénél.
Ötletpályázatot írnak ki a Palotanegyedben található Magyar Nemzeti Múzeum kertjének megújítására. A tervek szerint 300 millió forintot különít el a kormány azért, hogy egy méltó múzeumkert jöhessen létre.
A Józsefvárosi Önkormányzat is támogatja azt a kezdeményezést, amely egy új globális éghajlatvédelmi megállapodás létrehozása érdekében a világ vezetőit ösztönzi egységre és cselekvésre.
Budapest lett a világ második legjobb városa a vezető amerikai utazási magazin, a Conde Nast Traveller internetes szavazásán, a magyar főváros több mint 86 ezer szavazatot kapott - alig maradva le a győztes Firenzétől - a 25 városból álló listán. A harmadik hely idén Bécsnek...
Harckocsit állítanak ki a Magyar Rádió udvarán
Klímaforradalom szemtanúi vagyunk – jelentette ki Áder János köztársasági elnök a klímaváltozásról és a környezeti fenntarthatóságról tartott előadásában kedden a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Karán, ahol az emberiség felelősségére is...
A „Tengeri Akadémia 2020”elnevezésű, tíz évig tartó együttműködés keretében érkezett hazánkba az a bolgár pedagóguscsoport, mely kerületünkbe is ellátogatott október 2-án.
A Magyar Nemzeti Múzeumban nyitották meg az Ars Sacra Fesztivált, amely kilenc napon át csaknem 400 ingyenes zenei, irodalmi, művészeti programmal várja az érdeklődőket országszerte. A fesztivált Erdő Péter bíboros, esztergom-budapesti érsek nyitotta meg, Józsefvárost Sántha...
Nappali tagozatos, 16–25. év közötti fiatalok vállalhatnak munkát az önkormányzatok és az önkormányzatok fenntartásában álló, alapfeladat ellátását szolgáló intézményeknél a nyári időszakban.

összesen: 66 db | 10 db/oldal

első vissza 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 következő utolsó