Múlt és jelen

Teret adunk: Lakossági online fórum a parkolásról

2020. november 19.

2021 tavaszától a Józsefvárosi Önkormányzat a kerületi parkolási szabályozás átalakítását tervezi. Olyan szabályozásra van szükség, amely zöldebb: ahol a köztereket nem csak parkolásra és parkoló autók kerülgetésére, hanem közös életünkre használhatjuk. Online fórum a kerület illetékeseivel 2020. december 2. 18:00-20:00

Olyan szabályozásra van szükség, amely biztonságosabb: ahol sem gyerekeknek, sem felnőtteknek nem kell félniük attól, hogy gyalog vagy biciklivel közlekedjenek a városban. És olyan szabályozásra van szükség, amely igazságosabb: akármilyen közlekedési módot választ valaki, se méltánytalan előnyt, se méltánytalan hátrányt ne szenvedjen.
A parkolás újraszabályozásának folyamata egy ideje megindult: szakmai koncepció készült szakemberek bevonásával. A koncepció elérhető az alábbi linken

A Józsefvárosi Önkormányzat az új parkolási renddel kapcsolatos elképzeléseit egy online lakossági fórum keretén belül ismerteti, megválaszolja a felmerülő kérdéseket, javaslatokat.
Kérdéseiket előre elküldhetik 2020. november 27. péntek 18 óráig erre a linkre kattintva: bit.ly/teretadunkkerdesek

Kérdéseiket az élő közvetítés alatt Facebook-kommentben is feltehetik, igyekszünk a fórum során azokat is felolvasni, és amennyire az időkeret engedi, megválaszolni.
A fórum vendégei:
Pikó András, polgármester,
Rádai Dániel, alpolgármester,
Magyar Balázs, Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt., parkolási igazgató

További információ: www.jozsefvaros.hu   , reszvetel@jozsefvaros.hu
facebook.com/jozsefvaros.hu

« vissza