Egészség

A Szent Kozma szakrendelőbe költözik a felnőtt háziorvosi ügyelet

Szeptember 1-től a Haller utcából az Auróra utcai Szent Kozma Egészségügyi Központ földszintjére költözik a józsefvárosi lakosok számára biztosított 24 órás kijáró és ambuláns központi felnőtt háziorvosi ügyeleti és sürgősségi ellátás. A szomszédos kerületből Józsefváros központi, frekventált helyszínére költöző ellátással tovább javul az itt élők egészségbiztonsága.

 Józsefváros önkormányzata elkötelezett a kerületi lakosok egészségbiztonságának folyamatos javítása mellett. Ennek része az is, hogy a lehetőségek szerint könnyítse az egészségügyi szolgáltatások megközelítését. „Amikor az egészségbiztonság növeléséről beszélünk, nemcsak az a fontos, hogy megújuljanak a rendelők, vagy új orvosi eszközöket szerezzünk be, hanem az is a célunk, hogy minél közelebb legyen a segítség. Ezért a józsefvárosiaknak szeptember 1-étől már nem kell a szomszédos kerületbe menni, hanem itt, Józsefváros szívében tudják igénybe venni a felnőtt háziorvosi ügyeleti és sürgősségi ellátást” – mondta el lapunknak Sára Botond polgármester.
 
 
Ennek értelmében a mindennapi 24 órás kijáró és ambuláns központi felnőtt háziorvosi ügyeleti és sürgősségi feladatok ellátása a VIII. kerületi lakosok számára szeptember 1-től az Auróra utca 22-28. szám alatti Józsefvárosi Szent Kozma Egészségügyi Központ épületének földszintjére költözik. Az ellátás – amelyet továbbra is az InterAmbulance Zrt. biztosít – változatlan, folyamatos a nap 24 órájában és továbbra is a +36-1-215-1644 telefonszámon érhető el.
 

« vissza