Felhívás

Gyermekrajz-pályázatot hirdet a BRFK

2019. február 4.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság – Fővárosi Balesetmegelőzési Bizottság (BRFK-FBB) a gyermekbalesetek megelőzése érdekében a fővárosban rajzpályázatot hirdet óvodások és általános iskolások részére A mobil várhat?! címmel.

 Az A/4 vagy A/3 méretű rajzoknak kiemelten a mobiltelefon és kiegészítőinek biztonságos, szabályos használatát kell a közlekedésben bemutatnia. A rajzpályázatra három korcsoportban lehet jelentkezni: óvodások (3–6 éves), alsó tagozatos tanulók (7–10 éves), és a felső tagozatos tanulók (11–15 éves). Alkalmazott technikák: grafit, színes ceruza, zsírkréta, lino, tus, tempera, olaj, diópác, szénrajz lehetnek.


A beküldési határidő: 2019. április 8.

 
A legjobb rajzok alkotóit, kategóriánként 6-6 művet elismerésben részesítik.

 
A rajzokat az alábbi címre kell elküldeni:


BRFK- Fővárosi Balesetmegelőzési Bizottság
Cím: 1149 Budapest, Hungária krt. 149.
Postacím: 1581 Budapest Pf. 27.

 
A rajz hátoldalán szerepelnie kell az alkotó adatainak: név, életkor, lakcím, óvoda neve, iskola neve, címe, e-mail címe, telefonszáma. A díjátadás várhatóan május 6-án, 14.00 órakor lesz a BRFK Közlekedésrendészeti Főosztály színháztermében (Hungária krt. 149.).

 
További információ: Veresné Bacsó Szilvia r. őrnagy, BRFK Közlekedésrendészeti Főosztály Balesetmegelőzési és Közlekedési Osztály főelőadója. Tel.: 06-1-273-4000 (63-172 mellék), e-mail: veresneb@budapest.police.hu


Forrás: jozsefvaros.hu
Fotó: Józsefváros újság/archív
 

« vissza