H13

Idényzáró Üzleti Klub a H13-ban

2019. május 28.

Kerületünk vállalkozói a hónap utolsó keddjének délelőttjére már régóta nem szerveznek programot, hiszen tudják: ekkor tartják a Józsefvárosi Üzleti Klubot a Horánszky utcai Diák és Vállalkozásfejlesztési Központban (H13).


A nyári szünet előtti utolsó Üzleti Klubon Zékány Zoltán köszöntötte kerületünk megjelent vállalkozóit, megköszönve nekik aktivitásukat az önkormányzat és az intézmény által 2013-ban létrehozott józsefvárosi fórumon.
A májusi klub meghívottja Palkó Gábor, a NPH Projekt Kft. ügyvezetője, a H13 új pályázatíró partnere volt, aki „A pályázatírás buktatói, valamint a jelenleg elérhető és várható pályázatok” címmel tartott nagy érdeklődést kiváltó előadást. A hallgatóság összefoglalót kapott a téma legfontosabb kérdéseiről, megtudhatta, miket kell szem előtt tartani, ahhoz, hogy benyújtott pályázatunk eséllyel induljon a sikerért.

 


A szakember azt is elmondta, nem csak most készülő, de már folyamatban lévő, vagy már megnyert pályázatokkal is lehet hozzájuk fordulni a Horánszky utcában, hiszen cégük projektmenedzseléssel is foglalkozik.
Az előadás után Bozsik István polgármesteri főtanácsadó válaszolt a kerületünket és az önkormányzatot érintő kérdésekre, valamint a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány szakembere adott felvilágosítást az általuk kínált – igencsak kedvező konstrukciójú – hitelek iránt érdeklődőknek.
A Józsefvárosi Üzleti Klub következő időpontja várhatóan a nyári szünet után, szeptember utolsó keddjén, 24-én lesz. 


Szöveg: Zékány János
Fotó: Baranyai Attila

« vissza