Felhívás

Iskolakezdési adománygyűjtést indított az Egyszülős Központ

2019. augusztus 7.

Adománygyűjtő kampányt indít a Palotanegyedben működő Egyszülős Központ a Bonami home & living webáruházzal közösen. A szeptember 1-ig tartó időszak alatt az adományozó az iskolai felszerelések virtuális megvásárlásával könnyebbé teheti az egyszülős gyermekek iskolakezdését, ezzel segítséget nyújtva a gyermeküket egyedül nevelő anyukáknak és apukáknak.

 Az Egyszülős Központ felmérései szerint, ma Magyarországon több mint félmillió gyermeket nevel egyedülálló szülő és körülbelül 300 ezer családból hiányzik az egyik szülő. Ebben az élethelyzetben az egyik legnagyobb kihívást sokszor a nehéz pénzügyi helyzet jelenti. „Több száz egyszülős család iskolakezdését tudjuk könnyebbé tenni azzal, ha a terhek egy részét levesszük a vállukról és mi vásárolunk be tanszerekből” – hívta fel a figyelmet Nagy Anna, az Egyszülős Központ vezetője.




Az adományozó kampány nagykövete Huszárik Kata, Jászai Mari-díjas magyar színésznő szerint „bármilyen támogatás jó ilyenkor, főleg a kezdetekben, amikor az embernek még nincsen gyakorlata egyedülálló szülőként”. Álljon ön is az ügy mellé és segítsen, hogy az egyszülős gyerekek egyenlő eséllyel kezdhessék a tanévet!

Hogyan működik az adományozás?

Vásároljon virtuális tanszereket: válasszon egy (vagy több) olyan terméket a honlapról, amely megegyezik az ön által adományozni kívánt összeggel és tegye a kosárba, majd fizesse ki! Minden termék egy szimbolikus adomány, az árak 250 forintnál kezdődnek.

Mi történik az adományozás után?

Az adománygyűjtő kampány végeztével az összegyűjtött összeget átutaljuk az Egyszülős Központnak, amely az egyszülős gyerekek iskolakezdését fogja támogatni. Az adomány konkrét felhasználásáról az Egyszülős Központ weboldalán, a www.egyszulo.hu-n találnak majd bővebb információkat.
Fotó: Pelsőczy Csaba/Egyszülős Központ
 

« vissza