Kerületi hírek

Lakossági egyeztetés a Településfejlesztési Koncepció tervezetéről

2019. január 28.

Elkészült Józsefváros Településfejlesztési Koncepciójának tervezete. Az önkormányzat számít a lakosok, illetve lakóközösségek képviselőinek a véleményére, építő javaslatára a tervezettel kapcsolatban, ezért lakossági egyeztetést hirdetett február 5-re.

 A településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI.8.) Kormányrendelet alapján, az abban meghatározott tartalmi követelményeknek megfelelően elkészült Józsefváros Településfejlesztési Koncepciójának tervezete, amely itt érhető el.
Az önkormányzat a lakosok és képviselőik véleményére és építő javaslataira is számít a fenti tervezettel kapcsolatban ezért lakossági fórumot szervez. Az egyeztetésre a kerületi civil szervezetek, a gazdálkodó szervezetek és a mérnök-szakmai szervezetek képviselőit, elismert egyházi és vallási tevékenységet végző szervezetek képviselőit, valamint az államigazgatási szervek képviselőit is várja. Az önkormányzat írásban is várja a józsefvárosi lakosok és érdekképviseleti szervek véleményét, javaslatait, amelyet a Városépítészeti Irodának címezve lehet megfogalmazni. A javaslattételi lapot itt éri el.

 
Cím: Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat, Városépítészeti Iroda 1082 Budapest, Baross utca 63-67.                   
Email: partnersegi@jozsefvaros.hu


A lakossági fórumot február 5-én 17 órakor tartják a Polgármesteri Hivatal dísztermében (1082 Budapest, Baross utca 63-67., 300. terem).
 

« vissza