H13

PÁLYÁZZON, TEGYE SIKERESSÉ VÁLLALKOZÁSÁT!

2015. július 27.

Újraindul Józsefvárosban a Horánszky utcai H13 Diák és Vállalkozásfejlesztési Központ kezdő vállalkozásokat támogató programja.

A pályázók kétféle programból választhatnak, a támogatási időszak alatt magas színvonalú munkakörnyezet, egyénre szabott szakmai támogatás áll rendelkezésükre, amivel időt, energiát és pénzt spórolhatnak meg.

 

Újra itt a lehetőség, hogy bekerüljön a H13 Inkubációs Programjába. Ne maradjon le, jelentkezzen, küldje el üzleti tervét! A Vállalkozói Inkubációs Program keretében olyan színvonalas szakmai és networking rendezvényeket szerveznek, amelyek elősegítik kezdő vállalkozása sikerét.

 

A bekerülő vállalkozásoknak 1 évig teremt biztos hátteret a Horánszky utcai intézmény. A program célja, hogy a támogatás első éve alatt elindult és megerősödött vállalkozások a második évtől a kerületben folytassák tevékenységüket.

 
 

 
 

A programban kétféle szolgáltatási csomag pályázható:

 

Bentlakó: egyénre szabott szakmai támogatás, hatékony és inspiratív munkakörnyezet, saját munkaállomás, szellemi és lelki inspiráció, kapcsolati tőke, közösség, szélessávú internet, portaszolgálat, tárgyalóhasználat, kedvezményes terembérlet, közös étkező kávéval és teával, kikapcsolódási lehetőségek.

 

Ár személyenként (igénybe vett munkaállomásonként) bruttó 19.990 Ft / hó

 

Szabadúszó: egyénre szabott szakmai támogatás, kapcsolati tőke, közösség, tárgyalóhasználat, kedvezményes terembérlet.

 

Ár személyenként bruttó 11.990 Ft / hó

 

A pályázat beadásának határideje: 2015. július 31. (péntek) éjfél

 

További részletekért keresse fel a: http://h13.hu/inkubacios-program/ honlapot.


  Forrás: jozsefvaros.hu

« vissza