Civilek a Palotanegyedért

Szép karácsonyt minden gyermeknek

2015. december 14.

A Civilek a Palotanegyedért Egyesület, a H13 Diák és Vállalkozásfejlesztési Központ, valamint a Józsefvárosi Nagycsaládosok Egyesülete a Józsefvárosi Önkormányzat védnöksége alatt idén ismét megrendezi a „Szép karácsonyt minden gyermeknek” akciót, amelyhez adományokat várnak a kerületiektől.

 Az akció keretében 2015. december 18-án, pénteken, a H13 Diák és Vállalkozásfejlesztési Központban vendégül látnak, műsorral és kézműves foglalkoztatással szórakoztatnak és megajándékoznak 70 olyan józsefvárosi gyermeket, akik nagycsaládban élnek. A cél, hogy minél több gyerek élvezze az ünnep meghittségét, az önfeledt játék örömét, az ünnepi fények és illatok kavalkádját és az ajándékbontás izgalmát. Mindehhez kérik a józsefvárosiak segítségét! 

Gyűjtőpontokon várják, hogy a helyiek leadják a gyerekeknek szánt ajándékokat, amely lehet új vagy újszerű állapotban lévő játék vagy könyv, 3- 12 éves fiúk vagy leányok számára. Az így összegyűjtött ajándékokat a szervezők a rendezvényen átadják a meghívott gyermekeknek. 
 
Gyűjtőpontok:
• H13 (Bp. VIII. Horánszky u. 13.)
• Vörösmarty Gimnázium (Bp. VIII. Horánszky u. 11.)
• ELTE Trefort Gyakorló Iskola (Bp. VIII. Trefort u. 8.)
• Széchenyi István Gyakorló Kereskedelmi Szakközépiskola (Bp. VIII. Vas u. 9-11.)
• Molnár Ferenc Magyar–Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola (Bp. VIII. Somogyi Béla u. 9-15.)

Kapcsolattartó: Vass László. Tel.: 20/9588779; e-mail: info@cape.hu 

A szervezők köszönik a nagylelkű adakozók segítségét.
 

« vissza