Jelöljön Ön is a Józsefvárosi Közösségekért kitüntetésre


Időpont: 2020. július 20. 18:46 - 2020. augusztus 14. 18:46

Helyszín: internet, internet

A Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat Képviselő-testülete a Józsefvárosban adományozható kitüntetésekről szóló 40/2020.(VII.16.)önkormányzati rendelet alapján minden évben kitüntetésben részesíti a kiemelkedő érdemeket szerzett személyeket, közösségeket.

 

A 2020-ban alapított „Józsefvárosi Közösségekért” kitüntetésben a Józsefváros érdekében kifejtett áldozatos tevékenység elismeréseként, olyan civil és közösségi munkát végző szervezetek, magánemberek, informális közösségek részesülnek, akik a társadalmi igazságosságért, egyenlőségért, befogadásért, Józsefváros biztonságáért és a környezeti fenntarthatóságért végzett munkájukban értek el kiemelkedő eredményt.

Kérjük, az űrlap kitöltésével jelöljön Ön is szervezeteket és közösségeket!

Jelölését 2020. augusztus 14. éjfélig adhatja le. A beérkezett jelölések alapján közönségszavazást tartunk, amelyen bármely józsefvárosi lakos részt vehet. Szavazategyenlőség esetén az önkormányzat illetékes bizottsága dönt.

--- HA MÁS DÍJAKRA IS SZERETNE JELÖLNI, KÉRJÜK, TÖLTSÖN KI KÜLÖN JELÖLÉST ITT. https://forms.gle/VdjT49Jkmx117DQGA

A kitüntetésekre vonatkozó eljárásrendet a rendeletben olvashatja: https://jozsefvaros.hu/rendeletek/2787_2020_40_budapest_fovaros_viii_kerulet.pdf

A korábbi díjazottak listáját itt találja: https://jozsefvaros.hu/egyetemvaros/kituntetettek

« vissza