Felhívás
A nagyfokú beépítettség miatt a lakóházak belső udvarainak zöldfelületi és rekreációs szerepe felértékelődik. ​​A Fővárosi Önkormányzat fontos célkitűzése a város zöldítése, a zöldfelületek növelése.
A Civilek a Palotanegyedért Egyesület december 19-ig várja az adományokat négy helyi intézmény javára
2021 tavaszától a Józsefvárosi Önkormányzat a kerületi parkolási szabályozás átalakítását tervezi. Ehhez várja a véleményeket november 30-ig.
Budapest legszennyezettebb, legkisebb zöldterülettel rendelkező kerületeiben több milliárd forintos támogatást kapnak az autójukat közterületen tartók, amíg az autóval nem rendelkező többség semmiféle támogatásban nem részesül. Ha a VIII. kerületben élsz, most üzenhetsz a...
Az éves kötelező ebösszeírás kiegészítéseként idén először igényfelmérést is végez a Józsefvárosi Önkormányzat a kutyatartók körében, melyet november közepéig lehet kitölteni.
Mától szigorúbb maszkviselési szabályok léptek életbe Budapesten a koronavírus-járvány második hulláma miatt, a maszkviselési kötelezettség megsértőire 15 ezer forintig terjedő bírságot szabhatnak ki.
Józsefvárosi Önkormányzat ZOLD8 néven átfogó programot indított, hogy a klímaváltozás negatív hatásaira helyi választ adjon. Ehhez kapcsolódóan az Ön véleményére is kíváncsiak vagyunk, hogy a helyi klímavédelem ügye a mi közös ügyünk legyen! Kérjük, segítse a...
Újraindítja a lakossági lomtalanítást Budapesten az FKF Nonprofit Zrt. A nagydarabos hulladékokat gyűjtik össze és szállítják el.
Szóljon bele Ön is a filmforgatásokra vonatkozó új kerületi szabályok megalkotásába és találjunk olyan megoldásokat, amelyek mindenki igényeit figyelembe veszik! Töltse ki az önkormányzat kérdőívét legkésőbb 2020. március 1-ig és jöjjön el a közösségi fórumra...
Segítsünk idén is a kerületi gyerekeknek.

összesen: 16 db | 10 db/oldal

első vissza 1 | 2 következő utolsó