Üzletek és szolgáltatók listája


Szentkirályi 7.
www.bjc.hu
06 1 338-4249
mail@allez.hu
Rendezvényfüggő nyitvatartás - A BUDAPEST JAZZ CLUB egyelőre ideiglenesen az alábbi címen működik: Budapest, 1136, Hollán Ernő utca 7.
Bemutatkozás

Ha könnyed, mégis nívós zenei élményre vágyik, ha a jazz elkötelezett híve, vagy épp most barátkozik vele, jöjjön el a főváros jazzéletének központjába, a Budapest Jazz Clubba! A különleges palotabelső és kiváló hangminőség mellett, barátságos atmoszférájú jazzkávézóval is várjuk. A koncertteremben egy Steinway B modell, míg a kávézó szintjén egy Blüthner zongora hangját élvezheti.

A klub-életben kuriózumnak számító világsztárok mellett, állandó fellépőink a hazai és nemzetközi jazz elismert művészei.


Klubunk technikai felszereltségét tekintve egyedülálló. A kiváló L'Acoustics hangrendszer, és a hazai műsorgyártásban úttörőként alkalmazott Panasonic HD kamerarendszer biztosítja az élmények csúcsminőségű megjelenítését és megörökítését.

A Budapest Jazz Club támogatja a fiatal tehetségeket, teret biztosít a hazai jazzélet szakmai eseményeinek, ám mindezek mellett létrejöttének elsődleges célja, hogy minden téren igényes közeget teremtsen a szórakozni vágyóknak.