H13
A hónap végéig tekinthető meg a Józsefvárosi Bolgár Önkormányzat által szervezett tárlat Csörgey Turi Mária festőművész képeiből, amelynek megnyitóját április 7-én tartották a H13 Diák és Vállalkozásfejlesztési Központban.
Nem lehet tovább halogatni a társasházkezelők és a közös képviselők szakmai reformját – jelentette ki Dr. Horváth-Lugossy Gábor, a Magyar Közös Képviselők Egyesületének (MaKKE) elnöke a H13 Diák és Vállalkozásfejlesztési Központban tartott fórumon.
A Horánszky utcai H13 Diák és Vállalkozásfejlesztési Központban rendszeresen megtartott Józsefvárosi Üzleti Klubon február 23-án két témában tájékozódhattak az érdeklődők.
Csütörtökön rendezték meg a H13 Diák és Vállalkozásfejlesztési Központban a Magyar Közös Képviselők Egyesülete (MaKKE) és a Józsefvárosi Önkormányzat szervezésében a legújabb szakmai ismereteket nyújtó társasházi programsorozat első előadását.
A Józsefvárosi Önkormányzat és a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK) együttműködésének köszönhetően kerületi székhelyű mikrovállalkozások juthatnak kedvező kamatozású hitelekhez.
Fotókon és dokumentumokon keresztül kaphatunk metszetet a magyarországi görög kolónia távoli és közeli múltjáról a november 9-én megnyílt „Görög hagyományőrzés a Józsefvárosban” című tárlaton a Palotanegyedben. A Horánszky utca 13. szám alatt megtekinthető...
Az I. Országos Alkoholmentes Nap részeként a Heim Pál Alapítvány pályázatot hirdetett a józsefvárosi középiskolásoknak, hogy egyedi formában fogalmazhassák meg gondolataikat az alkoholfogyasztás veszélyeiről. A díjakat kedden a H13 Diák és Vállalkozásfejlesztési...
A Horánszky utcai Diák és Vállalkozásfejlesztési Központ ad otthont az ungvári születésű, Magyarországon alkotó festőművész, Szmolár Sándor kiállításának, melynek megnyitójára október 9-én került sor.
Rövid nyári szünet után szeptember 29-én tartotta meg szezonnyitó rendezvényét a Józsefvárosi Üzleti Klub.
Munkanélküliek saját lábra állását elősegítő kétnapos oktatásnak adott otthont a Horánszky utcai H13 Diák és Vállalkozásfejlesztési Központ. A képzésen résztvevőket szakértők segítették üzleti terveik kidolgozásában, amelyekkel akár 2 millió forintos támogatásra...

összesen: 52 db | 10 db/oldal

első vissza 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 következő utolsó