H13
Kétnapos felkészítést szerveznek azoknak, akik üzleti tervet szeretnének benyújtani a Budapest Főváros Kormányhivatal Munkaügyi Központ által meghirdetett „Pályázat az álláskeresők vállalkozóvá válását elősegítő támogatásra” című kiírásra. A H13 Diák és...
Újraindul Józsefvárosban a Horánszky utcai H13 Diák és Vállalkozásfejlesztési Központ kezdő vállalkozásokat támogató programja.
A Francois Fiedler Gyermekrajz Pályázat legszebb munkáiból nyílt kiállítás pénteken a H13 Diák- és Vállalkozásfejlesztési Központban. A Somogyi Béla utcai Mesepalota Óvoda műsorával színesített programot Szabina Fazekas, a Francia Intézet munkatársa nyitotta meg.
Újabb támogatást nyújt a fiatal vállalkozóknak Józsefváros önkormányzata: ezúttal kedvezményes bérleti díjat állapítanak meg a nem lakáscélú ingatlanok bérlésére Józsefvárosban.
A Körúti Rajziskola tanítványainak munkáiból nyílt kiállítás a H13 Diák- és Vállalkozásfejlesztési Központban kedden. A tehetséges diákok alkotásait június 30-ig tekinthetik meg az érdeklődők.
A legjobb gyakorlatok cseréltek gazdát azon a diákfórumon, ahol 20 fővárosi középiskola diákönkormányzata mutatkozott be. A rendezvényt a H13-ban székelő Új Nemzedék Plusz Kontaktpont pesti irodája szervezete azzal a céllal, hogy a budapesti középiskolák megismerjék egymás...
RAJZOLJ, PÁLYÁZZ, GYŐZZ!
Hétfőn kezdődött az Európai Ifjúsági Hét elnevezésű programsorozat, amelynek célja, hogy a vállalkozó kedvű fiatalokat elérje és maradásra bírja Magyarországon.
Konzultációra gyűltek össze a Horánszky utcai Diák és Vállalkozásfejlesztési Központban a "Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása" című pályázat nyertesei.
23 év munkájával térképezte fel Szabó József János hadtörténész azt a védvonal-rendszert, amely Magyarország történelmi határait védte a Keleti-Kárpátokban a II. világháború idején. Kutatása eredményeit a „Kárpáterődítés 1940-1944” című munkájában...

összesen: 52 db | 10 db/oldal

első vissza 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 következő utolsó