H13
Folytatódik az 1956 Józsefvárosban – ott voltunk, láttuk, átéltük című beszélgetéssorozat a H13 Diák és Vállalkozásfejlesztési Központban. Kondor Katalin vendége ezúttal Bogyay Elemér közgazdász, a Magyarok Világszövetségének kanadai tisztségviselője lesz.
Raoul Wallenberg, a náci Németország által 1944-45-ben megszállt Magyarországon tevékenykedő svéd diplomata több ezer magyar zsidó életét mentette meg. 1945 januárjában a szovjet hatóságok letartóztatták, és máig is tisztázatlan körülmények között a Szovjetunióba...
Immár negyedik éve tart Üzleti Klubot Józsefváros önkormányzata a kerület vállalkozóinak a Horánszky utcai Diák és Vállalkozásfejlesztési Központban.
A Horánszky utcai H13 Diák és Vállalkozásfejlesztési Központban rendszeresen megtartott Józsefvárosi Üzleti Klub április 26-i rendezvényén Egry Attila, Józsefváros polgármestere a kerület költségvetéséről és a várható fejlesztésekről számolt be. Emellett az...
A hónap végéig tekinthető meg a Józsefvárosi Bolgár Önkormányzat által szervezett tárlat Csörgey Turi Mária festőművész képeiből, amelynek megnyitóját április 7-én tartották a H13 Diák és Vállalkozásfejlesztési Központban.
Nem lehet tovább halogatni a társasházkezelők és a közös képviselők szakmai reformját – jelentette ki Dr. Horváth-Lugossy Gábor, a Magyar Közös Képviselők Egyesületének (MaKKE) elnöke a H13 Diák és Vállalkozásfejlesztési Központban tartott fórumon.
A Horánszky utcai H13 Diák és Vállalkozásfejlesztési Központban rendszeresen megtartott Józsefvárosi Üzleti Klubon február 23-án két témában tájékozódhattak az érdeklődők.
Csütörtökön rendezték meg a H13 Diák és Vállalkozásfejlesztési Központban a Magyar Közös Képviselők Egyesülete (MaKKE) és a Józsefvárosi Önkormányzat szervezésében a legújabb szakmai ismereteket nyújtó társasházi programsorozat első előadását.
A Józsefvárosi Önkormányzat és a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK) együttműködésének köszönhetően kerületi székhelyű mikrovállalkozások juthatnak kedvező kamatozású hitelekhez.
Fotókon és dokumentumokon keresztül kaphatunk metszetet a magyarországi görög kolónia távoli és közeli múltjáról a november 9-én megnyílt „Görög hagyományőrzés a Józsefvárosban” című tárlaton a Palotanegyedben. A Horánszky utca 13. szám alatt megtekinthető...

összesen: 46 db | 10 db/oldal

első vissza 1 | 2 | 3 | 4 | 5 következő utolsó