H13
A H13 Diák és Vállalkozásfejlesztései Központ rendhagyó módon egy nappal korábban, november 16-án rendezte meg a Nemzetközi Diáknapot, melynek keretén belül középiskolások és egyetemisták számára is érdekes programokat szerveztek. A rendezvényen több olyan civil szervezet...
A Budapesti Vállalkozások Ösztönzéséért 2016 díjat kapott a Józsefvárosi Önkormányzat és a Józsefváros Közösségeiért Nonprofit Zrt. a H13 Diák és Vállalkozásfejlesztési Központ programja elismeréseként.
Szeptember 29-én, csütörtökön 17 órától H.Bodó Józseffel, a forradalom elítéltjével, íróval beszélget Kondor Katalin újságíró a H13 Diák és Vállalkozásfejlesztési Központban.
Folytatódik az 1956 Józsefvárosban – ott voltunk, láttuk, átéltük című beszélgetéssorozat a H13 Diák és Vállalkozásfejlesztési Központban. Kondor Katalin vendége ezúttal Bogyay Elemér közgazdász, a Magyarok Világszövetségének kanadai tisztségviselője lesz.
Raoul Wallenberg, a náci Németország által 1944-45-ben megszállt Magyarországon tevékenykedő svéd diplomata több ezer magyar zsidó életét mentette meg. 1945 januárjában a szovjet hatóságok letartóztatták, és máig is tisztázatlan körülmények között a Szovjetunióba...
Immár negyedik éve tart Üzleti Klubot Józsefváros önkormányzata a kerület vállalkozóinak a Horánszky utcai Diák és Vállalkozásfejlesztési Központban.
A Horánszky utcai H13 Diák és Vállalkozásfejlesztési Központban rendszeresen megtartott Józsefvárosi Üzleti Klub április 26-i rendezvényén Egry Attila, Józsefváros polgármestere a kerület költségvetéséről és a várható fejlesztésekről számolt be. Emellett az...
A hónap végéig tekinthető meg a Józsefvárosi Bolgár Önkormányzat által szervezett tárlat Csörgey Turi Mária festőművész képeiből, amelynek megnyitóját április 7-én tartották a H13 Diák és Vállalkozásfejlesztési Központban.
Nem lehet tovább halogatni a társasházkezelők és a közös képviselők szakmai reformját – jelentette ki Dr. Horváth-Lugossy Gábor, a Magyar Közös Képviselők Egyesületének (MaKKE) elnöke a H13 Diák és Vállalkozásfejlesztési Központban tartott fórumon.
A Horánszky utcai H13 Diák és Vállalkozásfejlesztési Központban rendszeresen megtartott Józsefvárosi Üzleti Klubon február 23-án két témában tájékozódhattak az érdeklődők.

összesen: 49 db | 10 db/oldal

első vissza 1 | 2 | 3 | 4 | 5 következő utolsó