Közösséget építünk
A Szentkirály utca 17. szám alatti társasház lakói mindent elkövetnek annak érdekében, hogy egy kis zöld csodát teremtsenek környezetükben. A virágokkal és egyéb növényekkel teli házba belépni igazi felüdülés a belvárosban.
A Bródy-ősz helytörténeti sétákkal, zenei és irodalmi programokkal, táncos műsorral és Józsefváros tortája kóstolóval várta az érdeklődőket november 7-én, Józsefváros 238. születésnapján, a Palotanegyedben.
Tolnai Imre október 11-én, dédunokája keresztelőjével egyidőben ünnepelte 90. születésnapját. A jó egészségnek örvendő Imre bácsit Szilágyi Demeter, a Palotanegyed önkormányzati képviselője köszöntötte egy kis ajándékkal és Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke...
Néhány évvel ezelőtt még szürke beton fedte az udvarokat, mára azonban mindkét belső teret virágágyások, zöld felületek és díszes burkolat színesíti az ott lakók nagy örömére.
Július 3-án 17 órától a H13 Diák- és Vállalkozásfejlesztési Központ Galériában (1085 Budapest, Horánszky u. 13.) várnak minden kedves érdeklődőt Francois Fiedler Gyermekrajz Pályázat legszebb munkái.
Németh Lajos képeiből nyílt kiállítás a Párbeszéd Házában. A 91 éves festőművész munkáit június 30-ig tekinthetik meg az érdeklődők munkanapokon 15 és 18 óra között.
Április elején töltötte be a 90. életévét Dévényi Miklósné. Edit néni 1945-től, vagyis 20 éves kora óta a Palotanegyed lakója. A szépkorú hölgyet emléklappal és virágcsokorral köszöntötte a Józsefvárosi Önkormányzat.
90. születésnapja alkalmából köszöntötte Üllői úti otthonában Sailer Károly kerületi lakost a Józsefvárosi Önkormányzat
Országszerte több helyszínen emlékeztek meg Mikszáth Kálmánról születésének 168. évfordulóján. Józsefvárosban, a Mikszáth Kálmán téri szobornál helyezték el az emlékezés virágait az író tisztelői.
Egyre népszerűbb a Gyulai Pál utcai termelői piac, ahol friss zöldségek, gyümölcsök, füstölt húsok mellett már különböző tejtermékek, valóban gyümölcsből készült szörpök, lekvárok is kaphatók. Az elmúlt hetekben kétszer annyi – húsz – gazda, termelő kínálja...

összesen: 67 db | 10 db/oldal

első vissza 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 következő utolsó