Az NKM Földgázhálózati Kft. megbízásából és a Józsefvárosi Polgármesteri Hivatal Munkakezdési engedélyének birtokában a VIII. ker., Szentkirályi utcában, a Rákóczi út és Mikszáth Kálmán tér közötti szakaszon gázvezeték-építési munkálatokat végeznek 2020. augusztus 24-től várhatóan október 10-ig.
Civilek a Palotanegyedért Egyesület szervezésében Bálint Angelika kutatása nyomán elkészült a Háztól házig - utcától utcáig 2. kötete.
Ismeretterjesztő séta a C8 Civilek Józsefvárosért szervezésében 2020. augusztus 27.csütörtök, 17:30–20:00 Üllői út 32, Budapest 1085
Józsefvárosi Önkormányzat ZOLD8 néven átfogó programot indított, hogy a klímaváltozás negatív hatásaira helyi választ adjon. Ehhez kapcsolódóan az Ön véleményére is kíváncsiak vagyunk, hogy a helyi klímavédelem ügye a mi közös ügyünk legyen! Kérjük, segítse a klímavédelem ügyét a kérdőív kitöltésével!
Bejártuk, megszemléltük és örültünk a Baross utcai új bringasávnak! A tapasztalataink alapján megfogalmaztunk néhány fejlesztési javaslatot is.
A Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat Képviselő-testülete a Józsefvárosban adományozható kitüntetésekről szóló 40/2020.(VII.16.)önkormányzati rendelet alapján minden évben kitüntetésben részesíti a kiemelkedő érdemeket szerzett személyeket, közösségeket.