A Civilek a Palotanegyedért Egyesület és a H13 közös fotópályázatára beérkezett képekből nyílt kiállítás a Horánszky utca 13-ban, ahol a zsűri a legjobb munkákat is értékelte. A fotókiállítás május 5-ig tekinthető meg.
Egy óriási kulturális központtá alakul át a főváros április 10–26. között. 43 helyszínen több mint 170 kulturális program várja az érdeklődőket. A Palotanegyedben a Magyar Nemzeti Múzeum, az Olasz Kultúrintézet és a Szabó Ervin Könyvtár készül színes programokkal.
Készül Józsefváros Integrált Településfejlesztési Stratégiája. Immár második alkalommal tartottak fórumot arról, hogy a helyi szervezetek képviselői hogyan látják a kerület fejlődésének további útját, illetve a fejlesztések további hasznosításának módjait.
Öt éve indult el a százéves fővárosi házakat bemutató Budapest100 programsorozat, ebből az alkalomból nyílt kiállítás a legjobb pillanatokról készült fotókból szerdán a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár Reviczky utcai épületének aulájában.
Ne menjünk el egymás mellett, hiszen egy helyen élünk – vallja Perényi László, a Civilek a Palotanegyedért Egyesület (CaPE) március 25-én újraválasztott elnöke, aki szerint közösséget építeni csak összefogással lehet. Interjú.
Galéria negyedet szeretne kialakítani az önkormányzat a Palotanegyed egy részében - jelentette be Egry Attila alpolgármester a Józsefvárosi Üzleti Klub idei második rendezvényén a H13 Diák és Vállalkozásfejlesztési Központban.